Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@18:10:37 GMT

کسی حاضر به ساخت بیمارستان میلاد در اصفهان نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۰۹۴۴

کسی حاضر به ساخت بیمارستان میلاد در اصفهان نیست

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به همکاری شهرداری و شورای شهر اصفهان در دوره قبل با تأمین اجتماعی برای تخصیص راه‌اندازی بیمارستان میلاد در اصفهان گفت: این در حالی است که پس از چهار سال هنوز کسی برای اجرای این طرح اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی اعتصام‌پور صبح امروز (یکشنبه) با حضور در یکصد و بیست و پنجمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه حدود ۶۵ درصد از مردم استان اصفهان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، اظهار کرد: این سازمان در استان اصفهان سه بیمارستان و ۲۷ مرکز درمانی فعال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیمه تأمین اجتماعی متولی هزینه کرد ۱,۵۰۰ میلیارد تومان در بخش درمان استان اصفهان طی یک سال است، اضافه کرد: در بخش درمان مستقیم با ۴۲۰۰ مرکز طرف قرارداد هستیم، در سال جاری دو مرکز دندانپزشکی را در استان راه‌اندازی کردیم و توسعه مراکز را در دستور کار داریم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه شورای هماهنگی درمان را در استان اصفهان پیشنهاد دادیم که اجرایی شده است، اضافه کرد: این شورا با حضور قطب‌های تعاملی حوزه درمان تشکیل شده است، کمیته‌هایی زیر مجموعه این شوراها تشکیل شده است که برنامه ریزی برای هماهنگ کردن هزینه‌ها و درآمدها را انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد: این شورا می‌تواند الگوی موفقی برای کشور باشد و همه بخش‌های درمانی از آن استفاده کنند تا بازدهی بیشتری به ویژه در بخش مالی داشته باشند.

اعتصام‌پور توسعه مراکز درمانی تأمین اجتماعی به ویژه بازسازی کامل بیمارستان غرضی، توسعه بیمارستان شریعتی و توسعه دیگر مراکز درمانی را از دستاوردهای درمان تأمین اجتماعی اصفهان طی سه سال اخیر دانست و افزود: این امر منجر به این شد که در دو بحران اعتراضات آبان و بحران شیوع کرونا بیمارستان غرضی به بیمارستان اصلی مراجعات در این ایام تبدیل شود.

وی اضافه کرد: در آبان ماه با توجه به شرایط حاکم بر شهر پزشکان با موتورسیکلت تردد می‌کردند و این امر منجر شد تا سامانه موتورسیکلت در بیمارستان غرضی راه‌اندازی شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در بحران کرونا نمره خوبی را دریافت کردیم، گفت: در هر ۲۷ پلی‌کلینیک در سطح استان به همه پزشکان آموزش دادیم که چگونه از داروها برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنند.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار پلاسمادرمانی را در بیمارستان غرضی اصفهان آغاز کردیم، ادامه داد: این اقدام نتایج خوبی را داشت که در سطح کشوری در دست بررسی است.

اعتصام‌پور با بیان اینکه تعامل سازنده‌ای با خیران در بحران کرونا داشتیم، افزود: همچنین مداخلات روان درمانی را در بحران شیوع کرونا در دستور کار قرار دادیم و با استفاده از دو متخصص در این زمینه بر روی پرستاران و پزشکان کار کردیم.

وی با بیان اینکه ایجاد رینگ دوچرخه سواری از سپاهانشهر تا شهر ابریشم را ارائه داده‌ایم، افزود: شورای ترافیک استان نیز با این پیشنهاد موافقت کرده و شهرداری اصفهان می‌تواند با تسریع رینگ حفاظتی شهر اصفهان به اجرای این طرح کمک کند.

مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به همکاری شهرداری و شورای شهر اصفهان در دوره قبل با تأمین اجتماعی برای تخصیص راه‌اندازی بیمارستان میلاد در اصفهان گفت: این در حالی است که پس از چهار سال هنوز کسی برای اجرای این طرح اقدامی انجام نداده است.

وی با بیان اینکه نهادینه کردن "شهر محله" و توسعه همه جانبه اصفهان با حضور همه گرایش‌های سیاسی در دستور کار شورای شهر اصفهان قرار گیرد، ادامه داد: همه محلات اصفهان دارای شخصیت‌هایی هستند که می‌توان از آن بهره برداری‌های خوبی را داشت.

کد خبر 427409

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان کرونا در اصفهان اعتراضات بنزینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان شورای شهر اصفهان بیمارستان غرضی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • خرم‌آباد در انتظار ساخت ۲ سد/ چشمه‌های شهر لطفاً خشک نشوید!
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • ساخت تونلی ۱.۵ برابر برج میلاد به دست مهندسان ایرانی